top of page

Brittani Scholarship Fund Partners

Public·80 members

Rijke Pa Arme Pa Ebook 13 HOT!


In 'Rijke pa, arme pa':- Ontkracht Robert Kiyosaki het fabeltje dat u een hoog inkomen moet hebben om rijk te worden;- Betwist hij de overtuiging dat uw huis tot de activa behoort;- Laat hij ouders zien waarom ze niet op het schoolsysteem kunnen vertrouwen als het om onderricht over geld gaat;- Stelt hij voor nu en altijd vast wat activa en passiva zijn;- Leert hij u wat u uw kinderen over geld zou moeten leren als u hun een gezonde financiële toekomst wilt geven.
Rijke Pa Arme Pa Ebook 13Het boek had makkelijk 90% dunner kunnen zijn en dan had ik nog niets gemist. Maar de 10% kern van het boek, is een les die eigenlijk iederen op school had moeten hebben. Dit boek is daarom zeer leerzaam als aanvulling op regulier onderwijs. Ik realiseerde mij dat op je school les krijgt van een werknemers die je leren om een (goede) werknemer te worden. Daarom mis je belangrijke lessen van ondernemers.


Het boek gaat over iemand die leert van 2 pa's. Een rijke pa met weinig opleiding die eigen bedrijven heeft en een arme pa die hoogopgeleid is en leraar. De rijke pa laat geld voor zich werken en de arme pa moet steeds maar werken voor geld om alle rekeningen te kunnen betalen.


Bekijk alle 6 samenvattingen van Rijke pa arme pa, geschreven door Robert Kiyosaki, Robert Kiyosaki. De samenvattingen van Rijke pa arme pa op Stuvia zijn geschreven door studenten of docenten, waardoor je de inhoud van het studieboek makkelijker en sneller begrijpt. Door de samenvatting te vinden die perfect bij jouw leerstijl past, wordt studeren een stuk eenvoudiger.


Deze samenvatting van Rijke Pa Arme Pa van Robert Kiyosaki is een volledige samenvatting die het hele boek eenvoudig samenvatten en de belangrijke lessen eruit haalt.

Alle hoofdstukken worden hierin behandelt en het is een must read voor iedereen die Financieel vrij wilt worden.


Relevantie, efficiëntie en gemak. Dat zijn belangrijke elementen tijdens het studeren of het voorbereiden voor een vak, examen of tentamen. Studeren met behulp van samenvattingen, die gekoppeld zijn aan het ISBN-nummer van jouw (studie)boek, is relevanter dan ooit. Jouw medestudenten of (bijles)docenten delen hun kennis om jou te helpen in de voorbereiding op jouw examens. Zoek het ISBN-nummer van je studieboek en je weet zeker dat je de juiste samenvatting koopt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens je tentamens.


Ik lees nog steeds graag de thrillers van Saskia Noort. Al heeft zij bij mij tegenwoordig flinke concurrentie van boeken over personal finance. Aflossen op mijn hypotheek begon voor mij met Hypotheekvrij. Beleggen in indexfondsen begon voor mij met het boek van Oeds-Jan Postma. En zo komen meer belangrijke, financiële lessen uit boeken die ik las. Ik vertel hier welke boeken ik echt nooit had willen missen. In de hoop dat ze hetzelfde zullen doen voor jou!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page